Verhuur Kroatie

Bezoek de zandstrandjes en gooi uw anker uit in de rustige baaien en geniet van de adembenemende vergezichten van de Mediterranée.

In Kroatië aan de Dalmatische kust,  in de jachthaven bij het historische centrum van Biograd na Moru, verhuren we een vloot van ca. 40 zeiljachten variërend in lengte van 30 tot 60 voet.  Met uw gezin of met vrienden kunt u zorgeloos van de overweldigende natuur genieten aan deze prachtige kust met haar vele eilanden. Of met uw jachtclub kunt van hieruit tochten ondernemen en onderlinge wedstrijden varen. De jachten zijn er en met de jarenlange ervaring van At Sea dat al sinds 1998 van hieruit  boten verhuurd, is er veel mogelijk. Laat weten wat uw wensen zijn en wij zullen u een goed aanbod doen.

Biograd is een historische stad met een verleden dat meer dan 2000 jaar terug gaat maar nog zeer levendig is met een lange boulevard aan de Adriatische zee met vele restaurantjes en konoba’s. In Biograd vindt u alles om uw jacht te bevoorraden en de jachthaven heeft alle faciliteiten die de moderne watersporter verwacht. Vanuit dit prachtige zonovergoten oord vaart u de archipel van de Kornaten in en begint uw onvergetelijke reis vol ontdekkingen en avontuur. De Kornaten is een nationaal park met meer dan 140 eilandjes die u vanaf het dek van uw jacht kunt gaan verkennen.  Bezoek de zandstrandjes en gooi uw anker uit in de rustige baaien en geniet van de adembenemende vergezichten van de  Mediterranée. Ga kijken in de historische steden zoals Split, Zadar, Sibenik en Trogir  en geniet van het heerlijke eten. Er is zo veel te zien dat u zich geen moment hoeft te vervelen.

 

Vraag naar de mogelijke heden en laat ons de perfecte zeilvakantie voor u organiseren.