Chartermanagement

Heeft u altijd al een eigen boot willen bezitten in de Méditerranée maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken en bent u bang voor de kosten en de problemen, dan bieden wij uitkomst.

Chartermanagement Kroatie

U kunt via ons een boot kopen en die bij onze chartervloot in Biograd neerleggen. Wij verzorgen het schip, doen het onderhoud en zorgen ervoor dat deze verhuurd wordt. U kunt er een aantal weken in het seizoen gebruik van maken en buiten het seizoen als de boot niet verhuurd is, ongelimiteerd.

In de weken dat u de boot zelf niet gebruikt wordt deze aangeboden als charterboot op de internationale markt zodat u de hoge kosten voor onderhoud, verzekering en ligplaats kunt betalen met de inkomsten hiervan en misschien zelfs aan het eind van het jaar iets overhoudt. Uw jacht wordt onderhouden en bewaakt door onze professionele crew en de rekeningen worden betaald waardoor u zorgeloos thuis kunt zitten. Op deze manier kunt u zeilen op uw eigen jacht vanuit Biograd na Moru, een van de drukst bezochte plekken aan de Adriatische kust, dicht bij het vliegveld van Zadar en dicht bij het prachtige nationale park de Kornaten.

U heeft geen zorgen, u kunt zeilen wanneer u wilt op een unieke locatie, de kosten zijn gedekt en uw jacht is in professionele handen.

Voor alle partijen een goede deal.