Over ons

In 2001 zijn we in Brouwershaven begonnen in een voormalige loods van een werf aan de jachthaven.

Jachtmakelaar At Sea Yachting Zeeland

De kern van het team van At Sea in Brouwershaven wordt gevormd door Jaap Hendrikse en Jan Vis.  Jaap Hendrikse is sinds 1985 werkzaam in de watersport;  eerst als professioneel zeiler en sinds 1993 als jachtmakelaar. In 1995 is hij beëdigd als jachtmakelaar en later in 2002 EMCI gecertificeerd. Jan Vis is van huis uit monteur en verzorgt in Brouwershaven  de technische ondersteuning.  Naast deze 2 heren zijn er een aantal losse medewerkers die de administratie en cosmetische werkzaamheden aan de jachten uitvoeren.

 

Met deze mensen zijn we niet alleen in staat om elk jacht te verkopen maar kunnen we ook kleine en grote technische problemen oplossen en uw boot cosmetisch aanpakken zodat deze sneller verkocht wordt. We bieden een totaalpakket en kunnen u adviseren en helpen als u zelf niet meer in staat bent om uw jacht te verzorgen en  te verkopen.

We hebben in Nederland doorlopend ca. 50 jachten te koop die in onze verkoophaven liggen of elders in Zeeland. Onze specialisatie ligt in de verkoop van jachten tot maximaal 40 voet maar ons grootste aanbod bestaat uit zeiljachten van 28 tot 34 voet die we in bemiddeling hebben of zelf hebben ingekocht of ingeruild. Door onze grote kennis van deze markt en onze buitenlandse connecties zijn we in staat om uw jacht snel en bekwaam te verkopen.

 

Ons bedrijf is gevestigd in het centrum van Brouwershaven aan de Nieuwe Jachthaven 2, een prachtige locatie waar veel watersporters aanleggen als passant als ze op de Grevelingen vertoeven maar die ook vanaf de straat goed zichtbaar is.

Brouwershaven Zeeland